Protestë e qetë

Data: 31.12.2014

Protesta e qetë e familjarëve të të zhdukurve e mbajtur më 31.12.2014 duke filluar nga ora 11:00 para objektit të Qeverisë, në shenjë apeli të Institucioneve të Republikës së Kosovës dhe faktorit ndërkombëtar me qëllim të senzibilizimit të çështjes së pagjeturve edhe pas 15 vitesh. Me moton "Trajtimi i çështjes së të pagjeturve, si çështje parësore, me rastin e vazhdimit të bisedimeve Shqiptaro-Serbe, në Bruksel.