L A J M Ë R I M

LAJMROHEN gjithe qytetaret se me datën  25.02.2010, ne oren 13:00,  do te mbahet mbledhja konstituive e shoqatës për dëme te luftës “Ngritja e Zërit” ne Skenderaj.

Mbledhja do te mbahet ne sallën e Shtëpisë se Kulturës “Hasan Prishtina” ne Skenderaj, me kete :
                                       
R e n d  d i t e :

1.    Ekspoze lidhur me punën dhe sfidat e shoqatës
2.    Konfirmimi i padive te kryera deri me tani
3.    Zgjedhja e anëtarëve te Kuvendit dhe
4.    Shpërndarja e librezave për anëtaret e shoqatës

Pjesëmarrja e anetareve te shoqates eshte e obligueshme, ndersa pjesmarrja e perkrahsve te shoqates do ta nderon, begaton dhe fuqizon misionin e shenjet te kesaj shoqatës.

Njeherit ju njoftojme se ne te njejten date dhe vend, nga ora 12:30, do te hapet ekspozita mbi masakrat e kryera nga okupatori serb, ne popullaten e pafajshme te vendit tone.
 
Me respekt !
Jahir Bejta, përfaqësues i shoqatës