Masakrat

Për shkak të kufizimit të hapësirës në galeri janë vendosur disa foto te personave të masakruar gjatë luftës në Kosovë të viti 1998 - 1999 nga Forcat Serbe.

Huazuar nga ; Youtube dhe veprimtarët guximtar dhe te palodhshëm te cilët fotografuan gjatë luftës