MEDIAT, OBJEKTIVITETI DHE LIRIA E MUNGUAR

ËSHTË BERE TRADITE TASHME, QE PËR ÇDO 31 DHJETOR, PËRFAQËSUESIT E KKAFZHK,TE ORGANIZOJNË PROTESTE PAQËSORE NE KËRKIM TE PERSONAVE TE ZHDUKUR, DUKE QËNDRUAR PËRKRAH FAMILJAREVE TE TYRE, PËR TE NDARE SE BASHKU DHEMBJEN E MADHE NE NATËN ME TE GJATE TE VITIT.

Lajmin e plotë lexoni këtu.

previous

Foto 1-9 Nga 22

next