News

REFLEKTIM PËR TË MOS U MBYLL ZYRA

more

Kërkesa drejtuar z.Kadri Veselit

more

AS E VETMJA FJALË NGA PRESIDENTJA PËR DËMET E LUFTËS

more

Presidentja premton angazhim për të zhdukurit

more

Ngritja e zerit letra e Presidentes 27.03.2015

more

OJQ “Ngritja e zërit”, formon degën edhe në Mitrovicë

more

Protestë e qetë

more

Emisioni për ekonomi dhe biznes

more

Intervistë me Sabit Istogun

more

KOMUNIKATË PËR QYTETARËT

more

PUNIMET E KUVENDIT TE KATËRT

more

Shoqata për dëme te luftës ne nivel vendi “Ngritja e Zërit”, ne mungesë te kushteve materiale për dislokim ne kryeqytet ende vepron me seli ne Skenderaj qe nga fundviti 2008.

more

Letra dërguar Kryeministrit të Republikës së Kosovës

more

GJYAKATA E SEKENDERAJT FILLOJ HEDHJEN E LENDEVE PER DEME TE LUFTES

more

Për: Qeveria e Kosovës - Kryeministri z.Hashim Thaqi

more

Për: Gjykatën Themelore në Mitrovicë - Dega Skenderaj

more

Shkrese drejtuar Gjykatës Themelore ne Mitrovice-dega ne Skenderaj

more

KOSTOJA E FATURËS PËR DËME TE LUFTËS - PRODUKT I HESHTJES DHE MOS DENONCIMIT TE KRYESVE TE KRIMEVE

more

15: Të adresohen dëmet e luftës në pasurinë private dhe individuale

more

DORËZOHEN NE GJYKATË TETËQIND PADI PER KOMPENSIMIN E DËMIT TË LUFTËS

more

KONSITUOHET KUVENDI I OJQ “NGRITJA E ZËRIT” NE SKENDERAJ

more

Kërkesë për ofrimin e kushteve për shtrirje te shoqatës

more

SUGJERIM PËR INSTITUCIONALIZIMIN E SHOQATËS PËR DEME TE LUFTËS

more

MEDIAT, OBJEKTIVITETI DHE LIRIA E MUNGUAR

more

MBLEDHJA E II KUVENDIT TE SHOQATES

more

Kryeparlamentari Krasniqi priti përfaqësuesit e Shoqatës për Dëmet e Luftës, “Ngritja e Zërit”

more

SUGJERIMET ZV. KRYEMINISTRES EDITA TAHIRI LIDHUR ME BISEDIMET KOSOVE-SERBI

more

Takimi me kryetarin e Mitrovicës

more

GJYKATA KOMUNALE NE SKENDERAJ I SHKELI TE DREJTAT E NJRIUT

more

L A J M Ë R I M

more